Eszes Jess online mesék

Eszes Jess rajzfilmrészek a MeseKincstáron Szeretnél egy izgalmas kalandra indulni egy okos és kíváncsi macskával? Akkor csatlakozz Eszes Jesshez, aki Patrick postás macskája, és a farmon élő barátaihoz, akik mindig találnak valami érdekes kérdést, amire meg kell találni a választ. Eszes Jess segít neked felfedezni a nagy világot, és megtanítja, hogy a tanulás is lehet móka.

Eszes Jess nem egyedül keresi a válaszokat, hanem a barátaival együtt. Ismerd meg őket: Horace, a béka, aki szeret zenélni és szemüveget hord; Joey és Jinx, az ikerpár kölyökkutyák, akik szeretnek futni és ugrálni; Mimi, a rózsaszín nyúl, aki szeret alkotni; Baa, a juh, akinek van egy kék sapkája és sála; Willow, a bölcs póni, aki mindig tud tanácsot adni; és Billie, a mezei pocok, aki kalapot visel és nagyítóval vizsgálja a dolgokat.

Eszes Jess minden epizódban egy új kérdést tesz fel, amire te is gondolhatsz. Például: Hogyan készítsünk hajót? Mikor mondja a bagoly, hogy huhú? Miért van szivárvány az égen? Ha szeretnéd megtudni ezekre és még sok más kérdésre a választ, nézd meg az Eszes Jess sorozatot a MeseKincstáron, és tanulj játszva!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó