Totál Dráma: Indián-sziget online mesék

Totál Dráma: Indián-sziget rajzfilmek a MeseKincstáron A Totál Dráma: Indián-sziget egy izgalmas és borzongatóan vicces rajzfilmsorozat, amit garantáltan szeretni fogsz! A sorozat egy őrült tévéshow-t szemléltet, amelyben 14 új versenyző indul el egy újabb őrült versenyre. A versenyzők egy titokzatos szigetre kerülnek, ahol egy ősi indián törzs él. A versenyzőknek nemcsak egymással, hanem a sziget veszélyes állataival és növényeivel is meg kell küzdeniük, miközben próbálják megnyerni az egymillió dolláros fődíjat. A sorozat tele van izgalmas, vicces és különös fordulatokkal, amelyek garantáltan leveszik a lábadról.

A Totál Dráma: Indián-sziget a Totál Dráma sorozat hatodik évada, amelyben újra találkozhatsz Chris-szel és Chef-fel, akik most is gonosz próbákkal kínozzák a versenyzőket. De megismerhetsz sok új karaktert is, akik mind különbözőek és érdekesek. Például ott van Sky, aki nagyon sportos és ügyes, Shawn, aki nagyon fél a zombiktól, Jasmine, aki nagyon magas és erős, vagy Sugar, aki nagyon szereti az édességet és a szépségversenyeket. A sorozatban minden részben más próbákkal kell szembenézniük a versenyzőknek, amelyek a sziget indián kultúrájához kapcsolódnak.

Ez a vicces és színes sorozat valóban egy remek választás a gyerekeknek, és a legjobb hír, hogy a MeseKincstáron is megtalálható. Az oldalon nemcsak a Totál Dráma: Indián-sziget minden epizódját megnézheted, hanem rengeteg más érdekes és szórakoztató mese közül is válogathatsz. Ha szereted a kalandokat, a nevetést és a jó kis versengést, akkor a Totál Dráma: Indián-sziget tökéletes választás lesz számodra a MeseKincstáron!

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó