Totál Dráma: Versengés a föld körül teljes mesék

Totál Dráma: Versengés a föld körül rajzfilmek a MeseKincstáron A Totál Dráma: Versengés a föld körül egy izzó, színes és pezsgő rajzfilmsorozat, ami minden gyerek szívébe belopja magát! 18 régi versenyző indul el egy újabb őrült versenyre. A versenyzők egy repülőgépen utaznak a világ körül, és minden országban más próbákkal kell szembenézniük. Hajmeresztő kihívások,és persze a Totál Dráma sorozatból jól ismert humor vár téged a világ körüli utazás során! Owen, Gwen, Heather és Duncan, a sorozat népszerű alakjai, itt is megmutatják bátor, vicces és néha meglepő oldalaikat.

A Totál Dráma: Versengés a föld körül a Totál Dráma sorozat hetedik évada, amelyben újra találkozhatsz a régi kedvenceiddel, mint például Owen, Gwen, Duncan, Heather, Courtney vagy Lindsay. De megismerhetsz néhány új karaktert is, mint például Alejandro, Sierra vagy Blaineley. A sorozatban 26 részből áll, és minden részben egy másik országban járunk. Csodálkozz rá a világ legkülönfélébb helyeire, legyen az az Amazonas dzsungel, az Egyiptomi piramisok vagy a Nagy Kínai Fal! Izgulj velük, amikor veszélyes akadályokat kell leküzdeniük, vagy ha el kell kerülniük a gonosz műsorvezető, Chris McLean csapdáit. Szurkolj a kedvenceidnek, és élvezd a végtelen kacagást és bolondozást, ami csak a Totál Drámától várható!

Nézd meg a Totál Dráma: Versengés a föld körül sorozatot a MeseKincstáron, ahol az egész család számára kínálnak színes, izgalmas és tanulságos meseélményt. Csak ülj le a fotelbe, és repülj velük a világ körül! A Totál Dráma kalandok itt várják a nézőket, a MeseKincstáron. Ha már egyszer belekezded, garantáltan nem bírod majd abbahagyni!

Küldés
Értékelés:
4.5 (2 votes)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó