Rolie, Polie, Olie online mesék

Rolie, Polie, Olie teljes rajzfilmek a MeseKincstáron Repüljünk együtt a bájos kis bolygóra, Polieville-be, ahol az egész világ gömbölyű! Itt találkozhatsz Rolie Polie Olie-val, a vidám, energikus kis robotfiúval, aki mindig ott van, ahol a legnagyobb móka és kacagás van. Ez a sorozat egy kis robotfiúról szól, akit Rolie Polie Olie-nak hívnak, és egy kerek világban él, ahol minden gömbölyű és csillogó. A sorozat William Joyce könyve 🖋️alapján készült.

Rolie Polie Olie-nak sok barátja és családtagja van, akik mind robotok. Van egy kishúga, Polie Zowie, egy kutyája, Olie (vagy Spot), egy apukája, Mr. Percy Polie, egy anyukája, Mrs. Polina Polie, egy nagypapája, Pappy Polie és egy unokatestvére, Gizmo Polie. A legjobb barátai Kocka Billy és Kocka Binky, akik kocka alakú robotok. Ők mindig együtt játszanak és kalandokba keverednek.

Rolie Polie Olie és barátai sok mindent megtanulnak a világról és egymásról. Vajon hogyan oldják meg a problémáikat, és hogyan segítenek egymásnak? Repülj Te is Rolie-val a csodás találmányok birodalmába, ahol minden lehetséges! 🚁✈️ 🤩 Segíts neki megoldani a problémákat a zseniális ötleteivel, vagy csak lazulj el a gumilabda-medencében! 🏊‍♂️🏖️ Szórakoztató kalandok, csodálatos barátságok és rengeteg nevetés vár Rád ebben a lenyűgöző rajzfilmben. Gyere, légy Te is Polie lakó, és éld át Rolie izgalmas mindennapjait egy varázslatos bolygón! ✨🪐Nézd meg te is ezt a fantasztikus mesesorozatot, amely összesen 78 epizódból áll, és a MeseKincstáron is megnézheted!

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó