Totál Drámaráma online mesék

Totál Drámaráma rajzfilmek A Totál Drámaráma egy nagyon vicces és aranyos rajzfilmsorozat, amelyben a Totál Dráma sorozat szereplői kisgyerekként jelennek meg. A sorozat egy óvodában játszódik, ahol a gyerekek mindennap különféle kalandokba keverednek. Az őrült játékok és barátságok földjén találkozhatsz Owen-szel, aki a legnagyobb szívvel és a legnagyobb hasal rendelkezik, valamint Duncan-nel, aki mindig rosszalkodik, de aki mélyen belül igazán jófiú. De ne felejtsd el Courtney-nél, aki mindenbe beleássa az orrát, és van egy hely, amit a legjobban utál: a vesztesek sarka.

Ebben a különleges gyerekekkel teli oviban minden nap újabb és újabb kihívásokkal teli. A főnővér, Chef, mindig próbálja szabályok közé szorítani a gyerekeket, de ők mindig újabb és újabb módszereket találnak ki, hogy megszökjenek az unalmas napi rutinból. A mese egy óvodában játszódik, ahol a gyerekek mindennap különféle kalandokba keverednek. Bárki, aki szereti a csínytevéseket, a vicces pillanatokat és a meglepő fordulatokat, imádni fogja a Totál Drámaráma világát.

Az igazi dráma szerelmeseinek pedig itt az ideje, hogy felkeressék a MeseKincstár oldalát, ahol a legizgalmasabb Totál Drámaráma epizódok várnak rád. Nem csak a kalandok vannak tele izgalommal, hanem az oldal színes, interaktív felülete is, amely még élvezetesebbé teszi a mese nézését. Szóval ha szeretnéd látni Owen és a többiek újabb őrült kalandjait, akkor a MeseKincstáron a helyed. Szerezd meg a popcornod, foglalj helyet a képernyő előtt, és készülj fel a Totál Drámaráma világában történő utazásra!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó