Sharon naplója teljes mesék

Sharon naplója részek a MeseKincstáron Izgalmakban gazdag kalandok, kuncogást kiváltó jelenetek és lebilincselő baráti kapcsolatok várják a gyerekeket a Sharon Naplója című animációs sorozatban! A főszerepben a tűzrőlpattant, szőke hajú Sharon Spitz áll, aki egy átlagosnak tűnő tizenéves lány, de valójában rendkívüli élettel teli, akinek a hétköznapjai mindig mozgalmasak. Barátaival, Conorral, aki a legapróbb allergiák által is felidegesíthető, és Mariával, aki híres a rendíthetetlen igazságérzetéről és kitartásáról, együtt járnak a Mary Pickford Iskolába. Ez azonban még nem minden, mert Sharon szerelmi élete is igazi hullámvasút, hiszen a szíve Alden Jonesért, az iskola legnépszerűbb fiújáért repes!

A sorozatot fűszerezi egy izgalmas vetélkedés is, mert Sharon nem az egyetlen, aki Alden iránti érzelmeket táplál. Nina, a ravasz és ambiciózus vetélytárs megjelenésével a történet egy hatalmas fordulatot vesz, és Sharonnak nemcsak a szívügyeiben, hanem a mindennapjaiban is szembe kell néznie a kihívásokkal. Miután Sharon fogszabályzót kap, a dolgok egyre különösebben alakulnak. Úgy tűnik, mint egy varázslatos fordulat, a fogszabályzója csodálatos, néha furcsa dolgokat idéz elő, amelyek még inkább feldobják ezt a már önmagában is pezsgő sorozatot!

Gyerekek és szülők egyaránt megtalálják a nekik való kalandokat és tanulságokat ebben a fergeteges sorozatban. A Sharon Naplója minden epizódjában újabb és újabb izgalmas események várnak ránk, miközben Sharon, Conor, Maria és a többiek velünk együtt fedezi fel az élet csodáit és próbatételeit. A mesét a MeseKincstáron érdemes megnézni, hiszen az online platformon könnyen elérhetőek a régebbi és az újabb epizódok is. Ne hagyd ki ezt az elképesztő, színes és élénk mesét, amely minden pillanatában izgalmat és örömteli nevetést ígér!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó