A Nascar fenegyerekei online mesék

A Nascar fenegyerekei rajzfilmrészek a MeseKincstáronVigyázz, kész, rajt!” – hangzik el, amint a Nascar fenegyerekei névre keresztelt rajzfilmsorozat izgalmas világa belerobban a képernyőbe! A történet a közeljövőben játszódik, ahol négy bátor és tehetséges versenyző, Mark McCutchen, akit „Ellenőrnek” hívnak, Megan Fassler, vagyis a „Méregzsák”, Steve Sharp, a „Repülős”, és végül, de nem utolsó sorban Carlos Rey, a „Mutatványos”, száguldják körbe a világot a csapatuk, a „Fastex” színeiben. Nemcsak gyorsaságuk és ügyességük, de mentális és fizikai erejük is próbatétel előtt áll, amikor megmérettetnek az aszfalt ördögeként, a leggyorsabb és legügyesebb versenyzők titulusaért.

Száguldj velük te is! A „Fastex” csapat hűséges tagjai nem csak a versenypálya aszfaltján száguldoznak, hanem a lélegzetelállító Motor City országútján is, ahol az ultramodern autóik levegőbe repülnek, s sodródnak, pörögnek, száguldoznak a sebesség hajtotta izgalomban. De nem csupán a győzelemért folytatott harc kihívásokkal teli: saját személyiségükkel is meg kell küzdeniük, és át kell lépniük saját korlátaikat, hogy igazi aszfaltördögök váljanak belőlük.

De hol is nézheted meg ezt a lenyűgöző rajzfilmsorozatot? A válasz a MeseKincstár! Itt te is csatlakozhatsz a „Fastex” csapathoz, és együtt száguldhattok át óriási sivatagokon és sűrű dzsungeleken, hogy elnyerjétek a kockás zászlót és bizonyítsátok: ti vagytok az igazi ASZFALT ÖRDÖGEI! De figyeljetek, mert a legnagyobb akadályt a „Rexcor” Csapat jelenti, akiket az ipari óriás, a Fassler Technologies irányít. Tehát, öveket becsatolni, és induljon a nagy verseny a világ körül a „Nascar fenegyerekei” mesesorozattal a MeseKincstáron!

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó