Team Galaxy, az űrsuli online mesék

Team Galaxy, az űrsuli rajzfilmek a MeseKincstáron Fedezd fel a Team Galaxy, az űrsuli varázslatos világát, ahol a kaland és a nevetés soha nem ér véget! A galaxis legkülönfélébb tájain zajlik a mindennapi élet, ahol a hősies, ámde rendhagyó diákjaink, Josh, Yoko és Brett kalandokba keverednek. Az űr nem mindig biztonságos, de nevetni mindig lehet! Képzelj el egy iskolát, ahol az űrhajóvezetés és az idegen lényekkel való kommunikáció a tananyag része – nem is beszélve az izgalmas sulin kívüli tevékenységekről!

A három barát nem csak az iskolában töltött időben végzi hőstetteit: megküzd egzotikus űrlényekkel, épp úgy, mint számítógépes vírusokkal vagy csúnya iskolatársakkal. Josh a bátor, leleményes fiú, Yoko pedig a zene és a harcművészetek szerelmese, míg Brett a zseni, aki mindig talál valami okos megoldást a problémákra. De mindegyikük egy dologban hasonló: a különleges űrkalandokban mindig együtt vesznek részt!

Azért, hogy mindig a legizgalmasabb kalandokat élhesd át velük, érdemes a MeseKincstáron követned a Team Galaxy, az űrsuli kalandjait! Az űr és a barátság csodáját bemutató ezen mesét nem csak a nagyok, hanem a kicsik is élvezni fogják. Szóval csatlakozz Josh-hoz, Yoko-hoz és Brett-hez, mert az űrben valóban nincs határ – a MeseKincstáron keresztül te is részese lehetsz ezen űrbeli kalandsorozatnak!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó