Inami teljes mesék

Inami rajzfilmek a MeseKincstáron Merülj el a titokzatos Amazoniában, ahol smaragdzöld erdők ölelnek magukba egy izgalmas kalandokkal teli világot! Képzeld el, hogy nincsenek számítógépek, mobiltelefonok vagy bonyolult technológiai kütyük. Csak te vagy, a természet és az ősi bölcsesség, amit a törzs idősebb tagjaitól lehet tanulni. Itt él a 11 éves Inami a bellacaiba törzsetársakkal, akik mind-mind azon fáradoznak, hogy a kisfiú felkészüljön élete legnagyobb próbájára.

Inami nem egyedül küzd a feladatokkal, ugyanis barátai és tündéri totemállata, Tatoon mindig ott vannak mellette, hogy segítsenek neki megtalálni a saját útját. A rajzfilm során te is részese lehetsz ennek a különleges kalandnak, és tanúja lehetsz, ahogy Inami átvészeli az „Átkelési Ceremóniát„, ami a gyermekkor és a felnőttek világa közötti híd. Az izgalom és a kihívás mindig jelen van, és a nézők izgulhatnak, hogy vajon Inami képes lesz-e megállni a helyét ebben a bámulatos, ámde kihívásokkal teli világban.

Az Inami néven futó sorozatot a MeseKincstáron tekintheted meg, ahol az izgalmas kalandokat, a ősi bölcsességeket és a természet csodáit fedezheted fel Inamival és barátaival. Az Amazonia varázslatos erdeje vár rád, ahol a smaragdzöld fák között felfedezheted az erdő rejtélyeit és a bellacaibák izgalmas életét. Az Inami garantáltan megdobogtatja a szíveket és elvarázsol mindenkit, aki szereti az izgalmas kalandokat és a természet csodáit!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó