Egy komisz kislány naplója teljes mesék

Az Egy komisz kislány naplója egy hét éves, Dorothy nevű csibész kislányról szól, aki mindig valami rosszaságot csinál. Dorothy nem fél semmitől, legyen az óriás, szellem, vagy elrabló. Mindig talál egy módot, hogy megnevettessen minket a kalandjai során.

A mesemsorozat alapjául Metta Victoria Fuller amerikai írónő művei szolgáltak, akik a 19. században írta meg az Egy komisz kölyök naplója és az Egy komisz kislány naplója című könyveket. A rajzfilmeket Gyulai Líviusz írta és rendezte, aki korábban az Egy komisz kölyök naplója rajzfilmsorozatot is készítette. A zenei aláfestést Gergely Ákos szerezte, aki sok más magyar rajzfilmhez is írt zenét.

Az Egy komisz kislány naplója 13 részből áll, és mindegyik rész egy-egy tanmesét tartalmaz. Dorothy mellett megismerhetjük a családját, a barátait, és az ellenségeit is. Vajon hogyan boldogul Dorothy Mr. Barnum cirkuszában? Hogyan szabadul ki az elrablók karmaiból? Hogyan segít Hüvelyk Matyinak? És hogyan ünnepli a karácsonyt Bőrharisnyával? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, nézd meg az Egy komisz kislány naplója rajzfilmsorozatot!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó