Hosszúlábú apu teljes mesék

Hosszúlábú apu japán rajzfilm a MeseKincstáron A Hosszúlábú apu egy varázslatos és szívhez szóló animációs sorozat, amelyben a középpontban Judy Abbott áll, egy árva lány, aki egy árvaházban él a XX. század elején. Judy egy igazi csibész, tele van szeretettel és rendkívül éles eszű, ami miatt egy nap, amikor az árvaházat felkeresi egy titokzatos jótevő, aki a legjobb fogalmazó középiskolai tanulmányait finanszírozza, Judy tollat ragad és ír egy fogalmazást. Judy nyer, és ezért bekerül az előkelő Lincoln Memorial lányiskolába.

Judy élete hirtelen egy csapásra megváltozik, amikor bekerül a híresek és gazdagok által látogatott iskolába. De vajon hogyan fog beilleszkedni egy ilyen csintalan, de jószívű lány egy ilyen iskolába? És vajon ki lehet a rejtélyes jótevő, akit Judy csak Hosszúlábú apunak hív, mert csak egy hosszú árnyékot látott belőle? Ezek a kérdések teszik a mesét igazán izgalmas és kalandos.

A Hosszúlábú apu anime rajzfilmsorozat tele van izgalommal, kalanddal és meglepetésekkel. A sorozat nem csak szórakoztat, de tanít is az életről, a barátságról és a kitartásról. Judy kalandjai során a nézők is megtanulhatják, hogy bármilyen nehézségekkel is találkoznak az életben, mindig van remény és lehetőség a változásra. Az animáció színes, vidám és lebilincselő, így mindenki szívesen nézi majd. A mesét a MeseKincstáron érdemes megnézni, ahol a gyerekek számára érthető és élvezhető formában található meg.

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó