Fixi, Foxi és barátaik teljes mesék

Fixi, Foxi és barátaik rajzfilmek Amikor a nap kibújik a felhők mögül, és a madarak énekét hallgatjuk, egy különleges világba csöppenünk, ahol Fixi és Foxi két ravasz rókagyerek vár minket, hogy elinduljanak velünk a kalandok útján. 🦊🦊

Fixi egy vidám és játékos róka, aki mindig bajba keveredik. Foxi egy okos és meggondolt róka, aki mindig segít a testvérének. Ők ketten nagyon szeretik egymást, és mindig együtt maradnak. A rókalurkóknak sok barátjuk van, mint például Lupo, a farkas, Lupinchen, a farkaslány, Eusebia, az elefánt vagy Kwak és Kwak, a két kacsa. Ők mind segítenek Fixi-nek és Foxi-nak, ha baj van.

Fixi és Foxi sok kalandba vesz részt, amikor a világ különböző helyeire utaznak. Az űrben segítenek egy űrhajós rokonuknak megállítani egy gonosz lényt, míg a dzsungelben egy régészt támogatnak egy elveszett város keresésében. Egy síparadicsomban síversenyek körül forognak az események, a múzeumban pedig művészeti tolvajokkal kerülnek szembe. A vidámparkban különleges játékok veszik őket körül, a sivatagban pedig egy nomád kalandját segítik. A tenger mélyén kincskeresésbe keverednek, a kastélyban pedig szellemekkel néznek farkasszemet. A hegyekben egy hegymászó kihívását támogatják, és ismét a dzsungelben állatmentő küldetésben vesznek részt. Minden epizód újabb és újabb kihívást és izgalmat tartogat számukra.

De hol is nézhetjük meg ezt az szuper mesét? Természetesen a MeseKincstáron! 📺 Itt nagyon sok részt megskubizhatunk, és még sok más izgalmas mesét is. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott! Tehát ne habozz, kapcsolj a MeseKincstárra, és légy részese te is Fixi, Foxi és barátaik kalandjainak!

Küldés
Értékelés:
5 (6 votes)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó