Totál Dráma Világturné online mesék

Totál Dráma Világturné rajzfilmrészek Ha szereted a kalandot, a versenyt és a zenét, akkor ne hagyd ki a Totál Dráma Világturné című mesét, amelyben 17 bátor fiú és lány utazik a világ körül egy óriási repülőgépen. A céljuk, hogy megnyerjék az egymillió dolláros fődíjat, de ehhez nemcsak ügyesnek, hanem okosnak és ravasznak is kell lenniük. A mese tele van izgalmas próbákkal, vicces jelenetekkel és dallamos énekekkel.

A Totál Dráma Világturné a Totál Dráma sorozat harmadik évada, amelyben újra találkozhatsz a régi kedvenceiddel, mint például Owen, Gwen, Duncan, Heather, Courtney vagy Lindsay. De új tinik is csatlakoztak a társasághoz, mint Sam, az internetfüggő gamer vagy Brick, a katonás fiú. A versenyzők bejárják a földet, járnak Egyiptomban, a francia Riviérán, és még az Amazonas dzsungelében is! A feladatok is világkörüliek, volt már például pacekverseny, Taj Mahal építése homokból, vagy kincskeresés a dzsungelben. Minden országban más kihívásokkal kell szembenézniük, és közben énekelniük is kell.

A Totál Dráma Világturné egy nagyon szórakoztató és tanulságos mese, amelyből sokat megtudhatsz a világ különböző kultúráiról és népeiről. Ha szeretnéd megnézni ezt a mesét, akkor látogass el a MeseKincstár oldalára, ahol ingyen és regisztráció nélkül megnézheted az összes részt. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus utazást!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó