Totál Dráma: A sziget fellázad teljes mesék

Totál Dráma: A sziget fellázad rajzfilmek a MeseKincstáron Dobpergés, reflektorfény, készülj fel a legizgalmasabb, legőrültebb és leghihetetlenebb kalandokra a Totál Dráma: A sziget fellázad című rajzfilmsorozatban! A valaha volt legkülönösebb, legviccesebb és legvakmerőbb versenyzőkkel visszatérünk a Tiki-szigetre, ahol minden meglepő fordulatot tartogat, és ahol a cserkészsátorban nem csak a szúnyogokat kell elkerülni. Légy részese a humoros és fordulatokban gazdag szigeti életnek, amelyben Owen, Gwen, Duncan, Courtney és a többiek is újabb próbatételek elé néznek!

A Totál Dráma: A sziget fellázad a negyedik évadja ennek a mókás rajzfilmsorozatnak. Ebben a részben a tinédzserek visszatérnek a Totál Dráma Szigetére, ami most tele van veszélyes mutáns élőlényekkel! Persze a régi versenyzők, mint Mike, Zoey, Cameron és Scott mellett új tinik is érkeznek a szigetre. Ilyen Sammy és Amy, a haragos ikrek, vagy Topher, aki mindenáron Chris helyére akar kerülni. De visszatér néhány klasszikus szereplő is, mint Gwen és Courtney. A sziget most hemzseg a fura mutáns állatoktól és növényektől, amik csak úgy leselkednek a tinikre! De a feladatok sem könnyebbek, volt már például vakrepülés, mérges gombák keresése, és még szörnyvadászat is. Sikerülhet-e Duncan-nak a legdurvább kihívásokat is teljesíteni, vagy Gwen lesz a sziget királynője? Talán Owen és a többiek összefoghatnak, hogy elhárítsák a fenyegetéseket?

Mindez a MeseKincstáron most kiderül, ahol a Totál Dráma: A sziget fellázad minden részét nézheted és akár szüleiddel, testvéreiddel együtt is követheted a különleges versenyzők szigeti kalandjait. Az biztos, hogy izgalmakban és nevetésben nem lesz hiány, ha a Totál Dráma: A sziget fellázad része leszel! Végre játssz velünk, és tarts velünk a MeseKincstáron keresztül ezen az őrült utazáson!

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó