Totál Dráma: All-Stars online mesék

Totál Dráma: All-Stars rajzfilmrészek a MeseKincstáron Kalandozz te is a Totál Dráma: All-Stars izgalmas világába, ahol minden nap új kihívásokkal, fordulatokkal és kacagtató pillanatokkal találkozhatsz! A szigeten minden héten újabb és újabb feladatokkal küzdenek meg a szereplők. Vajon kibírják-e hőseink, Chris és Chef Hatchet tréfáit, vagy inkább feladják a játékot? Izgalmakban gazdag kalandban lesz részed, ha te is csatlakozol a sziget lakóihoz!

Az All-Stars évad egy elhagyatott űrtámaszponton játszódik, tele sci-fi díszletekkel és űrhajókkal. Itt folytatódnak a mókás és kiélezett küzdelmek a veterán versenyzők közt. Lesznek régi és új feladatok is, például rakéta építés vagy idegen bolygón túlélés. A Totál Dráma: All-Stars a legnagyobb kedvenceidet hozza vissza egy csavaros új évadra!

A versenyzők két csapatra oszlanak: a Hősi hörcsögök és a Zsivány zsiráfok. A céljuk, hogy megnyerjék az egymillió dolláros fődíjat, de ehhez nemcsak ügyesnek, hanem szerencsésnek is kell lenniük. A Totál Dráma: All-Stars a Totál Dráma sorozat ötödik évada, amelyben újra találkozhatsz a régi kedvenceiddel. Ott van Duncan, aki mindig minden helyzetben talpra esik, és Courtney, aki a saját szabályai szerint játszik, és mindig érdekli, mi történik a szigeten. Ne felejtsd el Gwen-t és Owen-t sem, akik mindig tudnak valami mókásat csinálni, hogy feldobják a hangulatot. De megismerhetsz egy új karaktert is, Mal-t, aki Mike leggonoszabb személyisége. A sorozatban minden részben más próbákkal kell szembenézniük a versenyzőknek, amelyek a sziget különös természetéhez kapcsolódnak.

És tudod hol érdemes nézned a Totál Dráma: All-Stars epizódjait? A MeseKincstáron, ahol bármikor újra meg újra élvezheted kedvenc jeleneteidet. Megnézheted, hogyan lesznek a szereplők barátokból riválisok, majd újra barátok. Ne hagyd ki a mókát, a kacagást és az izgalmat a Totál Dráma: All-Stars epizódjaiban a MeseKincstáron!

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó