Lengemesék online mesék

Lengemesék rajzfilmek Készülj fel egy hihetetlen kalandra a Lengemesék varázslatos világában! 🚀👀 A Lengemesék egy olyan animációs sorozat, amelyben a Nádtenger apró, de bátor, zöldbőrű őrei, a lengék kalandjait követhetjük nyomon. A lengék feladatuknak érzik a lakókörnyezetük védelmét a fosztogatóktól, rongálóktól, szemetelőktől. Régi nagy ellenségük a harácsok, akik a part túlsó oldalán élnek. Ezek a vörös színű kis manók dolgozni nem igen szeretnek, inkább fosztogatással tengetik mindennapjaikat. A mese egy teljes év mozgalmas történéseit mutatja be, tavasztól-télig, a természet ébredésétől a Nádtenger befagyásáig.

Ebben a pezsgő kis világban találkozhatsz Füttyös Vilkóval, aki mindig bajkeverő, kalandvágyó lélekkel visz minket újabb izgalmas helyzetekbe. A legjobb barátja, Táltos mindig ott van, hogy segítsen – legyen az ügyességével vagy találékonyságával. Megismerheted Hoppit, Vilkó húgát, aki nagyon szép és szeret énekelni. Megismerheted Nagyapót, Vilkó nagyapját, aki nagyon bölcs és tapasztalt. És megismerheted még sok más lengét és más állatot is, akik az erdőben és a nádasban élnek. 😄 Varázslat, meglepő fordulatok, de mindenekelőtt a jó és a barátság győzelme vár rád ebben a csodás mesében!

📺 Ha szeretnél te is kalandozni a lengék világában, nézd meg a Lengemeséket a MeseKincstáron! Garantált izgalom és szórakozás vár rád! 🧙‍♂️

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó