Marcelino teljes mesék

Marcelino teljes részek a Mesekincstáron Egy varázslatos világban, ahol a természet suttogása és a barátság ereje összefonódik, ott találod a Marcelino című izgalmas rajzfilmsorozatot! A történet egy imádnivaló kisfiúról, Marcelinóról szól, aki egész nap játszik, nevet, és felfedez a szerzetesi kolostorban, ahol nevelkedik. Marcelino barátai, a kolostor jószívű szerzetesei, a kedves Házfőnök testvér és a bölcs Papa testvér mindig segítőkészek és tanácsaikkal vezetik a kisfiút.

Marcelinónak van egy titka: képes beszélni az állatokkal! Bámulatos kalandokat él át az erdő lakóival, felfedezve a természet csodáit és megtanulva értékes leckéket az életről és a barátságról. És mindezt megosztja a kolostor kedves macskájával, Cirmivel, aki mindig készen áll egy jó tréfára. Az erdőben számos furcsa és csodálatos állat lakik, például a talpraesett bagoly, Lola, és az örökös hűséget fogadott kutya, Leó.

Ezt a megható és varázslatos rajzfilmsorozatot a MeseKincstáron lehet megtekinteni, ahol minden nap új kalandok várnak rád. Csatlakozz Marcelinóhoz, Papa Testvérhez, Házfőnök Testvérhez, Cirmoshoz, Leóhoz és Lolához a kolostorban, és ismerkedj meg ezzel a csodálatos világgal, ahol az állatok beszélnek, a barátság ereje mindenhol jelen van, és a nevetés soha nem szűnik meg. A Marcelino rajzfilmsorozat izgalmas és tanulságos kalandokra hív, melyek a szívedbe zárhatóak. Ne hagyd ki a MeseKincstárban!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó