Simsala Grimm online mesék

Simsala Grimm rajzfilmrészek a MeseKincstáron Az a hely, ahol a mesék valóra válnak – az a különleges világ, ahol a Simsala Grimm történetek megelevenednek! Találkozz Jojoval és Doktor Krokival, két kedves hősünkkel, akik csodálatos kalandokba keverednek Grimm testvérek varázslatos meséinek könyvében. Ez a rajzfilmsorozat minden gyermeket elvarázsol, aki szeret izgalmas kalandokat átélni, különös lényekkel találkozni, és nem utolsó sorban, kedvenc Grimm mesehőseit látni a képernyőn.

A Csizmás Kandúr, Piroska és a farkas, Hamupipőke, Csipkerózsika és még számos népszerű mesehős lép ki a Simsala Grimm mesekönyv lapjairól, hogy újra és újra életre keltsék az időtlen történeteket. Nem csak a mesék jól ismert karakterei, hanem Jojo és Doktor Kroki mókás és izgalmas kalandjai is varázslatosan megfűszerezik az epizódokat. Éppen a szökőkútból előtűnő vízimanóval csevegnek, vagy éppen egy csintalan törpe barátjukkal játszanak – velük minden pillanat kaland!

Az pedig, hogy hol találkozhatsz Jojoval és Doktor Krokical és a sok mesefigurával? Hát a MeseKincstár oldalán! Itt megnézheted a Simsala Grimm számos epizódját, ahol a mesék hősei életre kelnek és mesélnek a gyerekeknek. Ha szereted a meséket, és szeretsz kalandokba keveredni, itt a helyed! A MeseKincstár minden nap vár téged, hogy együtt járjátok be a mesék varázslatos világát! Az biztos, hogy Jojo és Doktor Kroki soha nem hagyják, hogy unatkozz, hiszen minden napra jut egy kis varázslat és izgalom. Csatlakozz hozzájuk, és hagyd, hogy a Simsala Grimm meséi elvarázsoljanak!

Egy hozzászólás

  1. Mesekincstárnok Mesekincstárnok július 28, 2023

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó