Caillou online mesék

Caillou rajzfilmek a MeseKincstáron Kalandra fel, itt van Caillou! Az a négyéves, apró, kopasz kisfiú, aki mindig tanul valami újat és izgalmasat. Az ő világában minden nappal új meglepetések érkeznek, és mi szívesen vele tartunk, hogy felfedezzük a világ csodáit. Kíváncsi és bátor, mindig készen áll a kalandra, legyen szó akár egy szimpla játékról a szabadban, akár egy hatalmas felfedezésről a képzelet birodalmában.

Caillou sosem magányos, hiszen mindig ott vannak a barátai és a családja, hogy segítsenek neki a felfedezésben. Ott van Rosie, a kishúga, aki néha bosszantó, de legtöbbször nagyon aranyos. Az édesanyja és édesapja mindig mellette vannak, hogy szeretettel vezessék át őt a mindennapi kihívásokon. De ne felejtsük el Gilbertet, a cirmos cicáját sem, aki sosem hagyja el a barátját, és mindig ott van, hogy együtt fedezzék fel a világot.

Te is szeretnéd megismerni Caillou világát? Akkor látogass el a MeseKincstárra, ahol rengeteg Caillou epizód vár rád! Az oldalon nem csak megnézheted a részeket, hanem olyan érdekességeket is megtudhatsz Caillouról és barátairól, amiket máshol nem. Ne hagyd ki ezt a színes, izgalmas világot, mert Caillou és barátai már várják, hogy együtt kalandozhassatok!

Küldés
Értékelés:
4 (3 votes)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó