Lassie és barátai teljes mesék

Lassie és barátai rajzfilmek a MeseKincstáron Mit szólnál hozzá, ha lenne egy kutyusod, aki mindig melletted van, és segít neked a bajban? Akkor ismerd meg Lassie-t, a bátor és okos kollie kutyát, aki a Grand Mountain Nemzeti Parkban él a Parker családdal. Lassie nem egy átlagos kutya, hanem egy igazi hős, aki sok kalandot él át a barátaival, akik között vannak emberek és állatok is. Lassie mindig készen áll arra, hogy megmentse azokat, akiket szeret, vagy akiknek szükségük van rá.

Lassie legjobb barátja Zoe Parker, a park állatorvosának és főerdészének lánya. Zoe nagyon szereti az állatokat, és gyakran gondoskodik elárvult vagy sérült kisállatokról. Zoe sokszor bajba kerül, mert túl kíváncsi és vakmerő, de szerencsére Lassie mindig ott van mellette, hogy megóvja őt. Zoe-nak van egy testvére is, Harvey, aki szívesen játszik videojátékokkal és talál ki furcsa találmányokat. Harvey nem olyan bátor, mint Zoe, de ha kell, ő is segít Lassie-nek.

Lassie-nek nem csak emberi barátai vannak, hanem állatiak is. A Vörös Istállóban lakik egy csapat vidám állat: Tuck a teknős, Pookie a nyuszi, Dash a mókus és Ling-Wei, a panda. Ők Lassie beszélgetőpartnerei, akikkel megosztja az élményeit és tanácsot kér tőlük. Lassie-nek sok más állattal is jó a kapcsolata: medvékkel, farkasokkal, sasokkal és még sokkal többel. Lassie mindig tiszteli az állatokat és a természetet, és harcol azok ellen, akik ártani akarnak nekik.

Aki szereti az állatok világát, feltétlen nézze meg Lassie-t a MeseKincstáron! 🐶📺 Ezzel a szívmelengető sorozattal a barátság és összetartás értékeire tanít. 💛

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó