3 jóbarát és Jerry teljes mesék

3 jóbarát és Jerry rajzfilmek a MeseKincstáron 🎈Fújd fel a lufidat és repüljünk együtt a 3 Jóbarát és Jerry varázslatos világába! 🚀 A rajzfilmsorozat Frank, Thomas, Eric és a különc Jerry kalandjait meséli el, akik mind a négyen a legjobb barátok – még akkor is, ha néha megbotlanak a barátság útján! Tele vannak humorral, bátorsággal, és a világ minden izgalmát magukkal hozzák, amint a mindennapokban és a szokatlan helyzetekben is próbálnak boldogulni.

Négy tízéves fiúról, Frankről, Thomasról, Ericről és Jerryről szól ez a történet. Jerry az új fiú a városban, és nagyon szeretne bekerülni a többiek bandájába. A fiúk legnagyobb vágya, hogy gyorsan felnőjenek.

Bár a tiniévek már közel vannak, a fiúk még mindig gyerekek. Életük tele van túlzásokkal, dicsekvéssel és természetesen a biciklijük rajongásával. A lányok iránt is érdeklődnek, de Linda, aki Frank unokatestvére és egy évvel idősebb, folyton elutasítja őket. Linda jól tudja, hogyan manipulálja a fiúkat, ehhez pedig sokszor csak egy kis körte illatú szájfény kell. A fiúk ettől megijedve… gyorsan elmenekülnek. Linda két barátnője, Mimmi és Tess, mindig vele vannak. Linda hozza meg mindig a döntést, de Mimminek van egy medencéje, Tessnek pedig egy aranyos kisöccse. Ők mind együtt alkotják a történetet.

Ne hagyd ki a legújabb epizódokat sem, mert a MeseKincstáron a legizgalmasabb kalandokkal találkozhatsz! 🌟 Tarts velünk minden nap és csatlakozz Frankhez, Thomashoz, Erichoz és Jerryhez a vidám, szórakoztató és tanulságos kalandjaikban. Legyen a 3 Jóbarát és Jerry a napod csúcspontja! 🎉

Küldés
Értékelés:
5 (5 votes)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó