Robotboy online mesék

Robotboy rajzfilmek Robotboy, a csodálatos kis robot, aki a jövő technológiájának csúcsát képviseli! 🤖 Ez a kis csoda, akinek érzéseket is sikerült programozni, egy különleges küldetéssel érkezett a Földre: megtanulni, hogyan lehet igazi gyerek. De nem áll meg itt a dolog! Míg Robotboy próbálja a gyerekek világában találni a helyét, számtalan veszély is leselkedik rá.

Robotboy legjobb barátja Tommy Turnbull 👦, aki egy kedves és bátor kisfiú, nagyon szereti Robotboy-t, és mindig vigyáz rá. Tommy mellett ott van Gus Turner, aki egy lusta és mohó fiú és mindig bajba keveri őket. És ott van az okos és szép lány, Lola Mbol, aki titokban szerelmes Tommy-ba. Ők négyen nagyon jól kijönnek egymással, és mindig segítenek egymásnak. 🦹‍♂️

Robotboy nem csak játszik, hanem meg is védi a világot. A legnagyobb ellensége Dr. Kamikazi egy őrült tudós, aki el akarja lopni Robotboy-t, hogy használja a saját céljaira. Robotboy és barátai mindig megállítják őt, és közben sok mókát is elkövetnek.

📺 Ha te is szeretnéd követni ezt a humoros, akciódús rajzfilmsorozatot, nézd meg a részleteket a MeseKincstáron! 🤩 Szuper hősök és diadalmas robotküzdelmek várnak rád!

Küldés
Értékelés:
5 (30 votes)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó