Mágikus állatok iskolája – Rejtélyes gödrök online mesefilm

Mágikus állatok iskolája - Rejtélyes gödrök meseHa szereted a beszélő állatokat és a különös kalandokat, akkor ne hagyd ki a Mágikus állatok iskolája – Rejtélyes gödrök című német kalandfilmet, amely Margit Auer népszerű könyvsorozatából készült. A film főhősei Ida Kronberg és rókabarátja, Rabbat, akik a Winterstein iskolában tanulnak. Ez az iskola nagyon különleges, mert itt lehetőség van arra, hogy egy varázslatos és beszélő állattal barátkozz meg.

A film egy új tanévet mutat be, amely tele van izgalommal és rejtéllyel. Ida és barátai furcsa gödröket fedeznek fel az iskolaudvaron, amelyek mögött egy gonosz terv bújik meg. A terv célja, hogy elpusztítsa az iskolát és a mágikus állatokat. Ida és Rabbat segítségére siet Benni és teknőse, Henrietta, valamint Helene és pingvinje, Juri, akik mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák a bajt.

A film egy szórakoztató és vicces mesefilm, amely megmutatja, hogy milyen erős az igaz barátság és milyen csodálatos a mágia. A film nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is tetszeni fog, akik szeretik a fantasztikus állatokat és a kalandos történeteket. A film 2023. február 9-én jelenik meg a mozikban. Ha többet szeretnél tudni a filmről, nézd meg az első Mágikus Iskola mesét is a MeseKincstáron!

Küldés
Értékelés:
4.4 (15 votes)

Egy hozzászólás

  1. Panna február 22, 2024

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó