Mágikus állatok iskolája online mesefilm

Szeretnél egy olyan iskolába járni, ahol a tanárok nem csak könyveket, hanem beszélő állatokat is kiosztanak? Akkor nézd meg a Mágikus állatok iskolája mesefilmet, amely egy német családi kalandfilm, Margit Auer népszerű könyvsorozata alapján készült. A film főhőse Ida, aki egy új iskolába kerül, ahol megismerkedik Rabbattal, a rókával, aki csak vele tud beszélni. Rabbat nem csak egy aranyos plüssállat, hanem egy mágikus állat, akinek különleges képességei vannak.

Ida és Rabbat hamarosan barátokra találnak az iskolában, akiknek szintén vannak mágikus állataik. Benni  egy teknőst kapott, Henriettát, Helene egy pingvint, Jurit, Henry egy kutyát, Leandert , és Silas  egy macskát, Karajant. Együtt sok izgalmas kalandot élnek át, miközben megpróbálják megoldani az iskolában felmerülő rejtélyeket és problémákat.

A szórakoztató és egyszerre tanulságos mesés kalandfilm bemutatja az igaz barátság és a mágia erejét. A mese nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is tetszeni fog, akik szeretik a fantasztikus állatokat és a kalandos történeteket. A film 2022. február 10-én került a mozikba, de ha lemaradtál róla, akkor megnézheted itt a MeseKincstáron, ahol sok más mesefilm is vár rád. Ha tetszett a mese akkor nézd meg a második részét is!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó