Traff Park online mesék

Traff Park rajzfilm Ha szereted a játékos és tanulságos meséket, akkor a Traff Park rajzfilmsorozat neked való! Ebben a sorozatban megismerheted a traffokat, akik olyanok, mint az autók, de hajuk, szemük és szájuk is van. A traffok egy különleges helyen élnek, Traff Parkban, ahol sok mindent megtanulnak a közlekedésről. A sorozat főhőse Traffy Papa, aki egy piros tűzoltóautó, és mindig készen áll a segítségre. Traffy Papának van egy kisfia, Zsiga, aki nagyon kíváncsi és szeret játszani. Zsiga sok barátot talál Traff Parkban, például Lambot, a sárga sportautót, Mimit, a rózsaszín kabriót, vagy Gofrit, a kis kutyát.

A Traff Park egy számítógéppel animált rajzfilmsorozat, amelyet Andy Knight és Mike Burgess alkotott. A sorozat 78 részből áll, és 2012-ben indult Magyarországon. A sorozat tele van humorral, fantáziával és tanulságokkal. Például megtanulhatod, hogy hogyan kell bánni az állatokkal, hogyan kell összetartani a barátokkal, vagy hogyan kell betartani a közlekedési szabályokat. A sorozat végén pedig biztonsági tanácsokat adnak, és elmondják, hogy mit kell tenni hasonló helyzetekben.

A Traff Park rajzfilmsorozatot Magyarországon a Minimax mutatta be, de most újra megnézheted a MeseKincstáron. Ha szeretnél többet megtudni a traffokról és a játékos közlekedésről, akkor nézd meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot!

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó