Pizsihősök teljes mesék

Pizsihősök rajzfilmek Induljunk egy izgalmas kalandra Connor, Amaya és Greg társaságában!🦸‍♂️ Ők alkotják a bátor PizsiHősök csapatát, akik éjjelente fény derítetnek a rejtélyekre és legyőzik a gonoszokat! A rajzfilmsorozat három hatéves gyerekről szól, akik nappal iskolába járnak, mint mindenki más, de éjjel pizsamába bújva szuperhősökké válnak. A gyerekek nevei: Connor, aki Macskafiúként egy kék macskajelmezbe öltözik 🐱, Amaya, aki Bagolyányként egy piros bagolyjelmezbe öltözik 🦉, és Greg, aki Gekkóként egy zöld gekkojelmezbe öltözik 🐸.

A Pizsihősök sorozatban a három barát sok gonosztevővel és veszéllyel szembesül az éjszaka folyamán, mint például Romeo, a gonosz feltaláló, Luna Girl, a Hold erejét használó lány, Night Ninja, a nindzsák vezetője, vagy Robette, Romeo robotja. A pizsihősöknek nemcsak ezekkel kell megküzdeniük, hanem saját félelmeikkel és hibáikkal is. De mindig sikerül legyőzniük az akadályokat, és megmenteniük a várost.

Ha szeretnéd követni a PizsiHősök kalandjait, ahol legyőzik az éjszaka sötétjéből előbújó gonoszokat, nézd meg őket a MeseKincstáron! Garantált szórakozás Connor, Greg és Amaya társaságában! 💫

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó