Hol vagy, Kajla? online mesék

Hol vagy, Kajla? rajzfilmek Készülj fel egy izgalmas utazásra a Hol vagy, Kajla?-val, ahol a kalandok sosem érnek véget! Kajla, a főszereplő, egy kíváncsi és bátor kiskutya, aki mindig készen áll a következő nagy kalandra. Kajla a legjobb barátod lehet, ha szereted a felfedezést és a kalandot! A sorozat egy családról szól, akik egy különleges kutyát fogadnak örökbe: Kajla-t, aki egy időgépnek álcázott teniszlabdával tud utazni az időben. A család tagjai: Luca, a nagylány, Peti, a kisfiú és Tötyi, a teniszlabda.

A rajzfilmben Kajla és a gyerekek sok izgalmas helyre eljutnak Magyarországon, mint például az Aggteleki cseppkőbarlangba, a Gemenci erdőbe vagy Sopronba. Minden epizódban találkoznak valaki híres vagy érdekes személlyel a múltból, mint például Manu, a bronzkori ember, Tündérszép Ilona, az erdő tündére vagy Lőcsei Anna, a hős asszony. Minden részben megtanulnak valami újat és hasznosat Magyarország történelméről és természeti kincseiről.

De Kajla nem csak utazik, számos különböző tevékenységet is kipróbál, mint például a pecsétgyűjtés, a bringázás, és még sok más. Kajla mindig készen áll arra, hogy új dolgokat tanuljon és kipróbáljon, és a nézők is csatlakozhatnak hozzá ebben! Szóval, készen állsz csatlakozni Kajla és barátai kalandjaihoz? Akkor kapcsolj a Hol vagy, Kajla? rajzfilmsorozatra a MeseKincstáron, és indulhat is a nagy kaland!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó