Power Rangers Misztikus Erők teljes mesefilmek

Power Rangers Misztikus Erők meserészek 🎭 Nick és a Misztikus Erők Power Rangerjei legendás harcosok, akik megvédelmezik a világot! 🦸‍♂️ Varázslatos, izgalmas és humoros kalandok várnak rád a Power Rangers Misztikus Erők sorozatban! Ebben mesefilmben öt tini varázsló lesz a Föld védelmezője, akiket egy bölcs mentor, Udonna választ ki. Udonna segítségével és az ősi Xenotome, az ismeretlenek könyvének útmutatásával, a tinik elindulnak mágikus kalandokra, barátkoznak titokzatos sárkányokkal, harcolnak gonosz szörnyekkel és megtanulják használni a misztikus erőket.

Megismerheted a Misztikus Erők csapatát: Nick, a piros tűzranger, Chip, a sárga villámranger, Xander, a zöld földranger, Madison, a kék vízranger, és Vida, a rózsaszín szélranger. Ők mind Briarwood város lakói, akik egy nap rájönnek, hogy ők az ősi legendák hősei. Együtt alkotják a legbátrabb és legjobb ranger csapatot!

A sorozat 2006-ban indult, és 32 epizódból állt. A sorozat alapjául egy japán szuperhős sorozat szolgált. A mesesorozatban olyan ellenségekkel találkozhatsz, mint Morticon, az alvilág ura, Koragg, a farkas lovag, Necrolai, a sötétség királynője, vagy a Tíz Rettegés, akik az alvilág legfélelmetesebb lényei. Vajon sikerül legyőzniük ezeket a gonosz erőket? Nézd meg a Power Rangers Misztikus Erők sorozatot a MeseKincstáron, és kiderül!

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó