A Lyoko Kód online mesék

A Lyoko Kód rajzfilm részek A Lyoko Kód egy izgalmas mese 💥, amely négy barátról szól, akik egy titkos világban harcolnak egy gonosz számítógépes program ellen. A titkos világ neve Lyoko 🏰, és egy elhagyott gyárban található szuperszámítógépben létezik. A barátok Jeremy, Odd, Ulrich és Yumi, akik a Kadic Akadémia nevű iskolába járnak. Ők az egyetlenek 🙋‍♂️🙋‍♀️, akik tudnak Lyokóról, és a bejárata egy régi liftben van.

A gonosz program neve XANA 👺, és célja, hogy elpusztítsa a Földet. XANA különböző eszközöket használ a valós világban, például elektromosságot, robotokat vagy vírust. A barátoknak meg kell akadályozniuk XANA terveit, és ehhez Lyokóra kell menniük. Ott átalakulnak szuperhősökké, akik különleges képességekkel és fegyverekkel rendelkeznek. Lyokón négy különböző terület van: az erdő, a sivatag, a jégmező és a hegyvidék. 🌳

A barátoknak segít egy rózsaszín hajú lány, aki Aelita 👸 névre hallgat. Aelita Lyokón él, és ő az egyetlen, aki képes aktiválni vagy deaktiválni a tornyokat. A tornyok olyan magas építmények, amelyeket XANA használ a támadásaihoz. Ha Aelita deaktiválja a tornyot, akkor XANA visszavonul, és minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Aelita sokáig azt hitte, hogy ő is egy számítógépes program, de később kiderült, hogy ő is ember volt valaha. Jeremy szerelmes belé, és mindent megtesz, hogy visszahozza őt a Földre.

A Lyoko Kód egy nagyon érdekes és szórakoztató mese, amely tele van kalanddal, humorral és barátsággal. Ha szereted a sci-fit és az akciót, akkor biztosan élvezni fogod ezt a mesét 📖.

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó