Lassie és a mentőcsapat teljes mesék

Lassie és a mentőcsapat régi jó rajzfilmek 🐕 Lassie, a hűséges kutya és a bátor mentőcsapat mindig készen állnak a segítségnyújtásra! 👦🏻 Gazdája, Ben és családja számíthatnak Lassie okosságára és különleges képességeire, amikor bajba jutnak. Lassie mindig megérzi, ha valaki segítségre szorul és azonnal a helyszínre siet! A mentőcsapat tagjai: Ben, Lassie gazdája, egy fiatal természetvédő, Susan, Ben húga, egy okos és bátor lány, Gene, Ben barátja, egy ügyes és találékony fiú, Musty, egy lusta és vicces borz, Groucho, egy mogorva és makacs varjú, Porcupine, egy szúrós és szófogadatlan sündisznó.

A mesében Lassie és barátai sokféle állatnak segítenek bajban, mint például egy elárvult farkaskölyöknek, egy veszélyeztetett sasnak, vagy egy elszabadult elefántnak. Minden részben találkoznak más emberekkel is, akikkel hol együttműködnek, hol szembeszállnak. Ilyenek például Ranger Jim, az erdész, aki támogatja a mentőcsapatot, Mr. Carson, a gazdag vadász, aki fenyegeti az állatokat, vagy Dr. Simon, az állatorvos, aki gyógyítja az állatokat.

📺 Ha szeretnétek megnézni ezt a bátor és hűséges kutyusról szóló rajzfilmsorozatot megnézni, keressétek Lassie-t és barátait a MeseKincstáron! Garantáltan izgalmas és megható pillanatok várnak rátok! 🐾

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó