Totál Dráma Sziget online mesék

Totál Dráma Sziget teljes részek a MeseKincstáron Fedezd fel a Totál Dráma Sziget varázslatos, de őrült világát, ahol a nevetés garantált! 😄 Ezen a különleges szigeten nem találkozol majmokkal és papagájokkal, helyette 22 vakmerő tini vár, hogy versenyre keljenek egymással. Képzeld el, egy gigantikus kihívást jelentő reality show-ban vesznek részt, és mindenki arra törekszik, hogy az utolsó maradjon a szigeten. A műsorvezetőjük Chris McLean, aki mindig újabb és újabb feladatokat talál ki a versenyzők számára.

A szereplők között van például a kissé furcsa Owen, aki imád enni, a gonoszkodó Heather, aki mindig csal és hazudik, és a cuki Cody, aki minden lányba szerelmes. De ott van még a dühös Eva, a divatos Lindsay, és persze a kedves Bridgette is. Mindannyian a fődíjért, 100 000 dollárért versenyeznek. A versenyfeladatok hol viccesek, hol félelmetesek. Például volt már úszóverseny, evőverseny, horrorisztikus házikóban alvás, és akadálypályán való végigmászás is. A Totál Dráma Sziget tele van kalandokkal és nevetéssel!

Kíváncsi vagy, ki lesz a Totál Dráma Sziget végső győztese? Kövess minket a MeseKincstáron, ahol nem csak a Totál Dráma Sziget, hanem számos más izgalmas mese is vár rád! Itt a történetek sosem érnek véget, és minden nap új kalandok várnak! Hát, ne várj tovább, kattints és csatlakozz a Totál Dráma Sziget varázslatos világához! 😎🌴

Küldés
Értékelés:
5 (2 votes)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó