Log Jam online mesék

Log Jam rajzfilmek 🌲🎵Légy részese egy kacagtató és színes kalandnak a Log Jam rajzfilmsorozattal! Azt mondtad, hogy szereted a humorral teli, szórakoztató rajzfilmeket? Nos, a Log Jam éppen neked lett készítve! Bújj bele a Log Jam zenekar három „profi” zenészének, Medvénknek, Nyúl barátunknak és Farkasunknak a bőrébe, akik az erdő mélyén próbálják a zenéjüket gyakorolni, nem számít, milyen akadályokat is hoz az élet. 🥁🐻🐰🐺

Tedd fel a vándorcipőd és lépj be velünk a Log Jam mesével kalandokkal és meglepetésekkel teli világába! Számos izgalmas találkozásban lehet részed, ahogyan a három zenész összetalálkozik a sokszínű erdő lakóival, legyenek azok legyek, hódok, sasok, kacsák vagy akár hóemberek. De vigyázz! Nem mindenki barátságos az erdőben, és néha megzavarhatják zenész hőseinket, vagy akár meg is akadályozhatják a zenélésüket. De ne aggódj! A zenekarnak mindig van egy-egy zseniális ötlete, hogyan folytathassák a próbát!

📺 Ha szeretnél egy vidám rajzfilmsorozatot nézni állatok főszereplésével, nézd meg a Log Jam-et a MeseKincstáron! 🎶Zenés kalandok és móka garantált Barnabásék társaságában!

Küldés
Értékelés:
5 (3 votes)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó