Hotel Transzilvánia: A sorozat online mesék

A főszereplő Drakula kamaszkorú lánya, Mavis és annak három jó barátja, Hank, Pedro és Wendy. Drakula éppen “hivatalos vámpírügyet” intéz, ezért nincs otthon, Mavis pedig ki akarja használni az alkalmat, hogy végre bebizonyítsa apjának, mit tud. Barátai segítségével fellendíti a hotelt, de Drakula gonosz nővére, Lydia egy pillanatra sem téveszti szem elől a csapatot. Mavis és barátai imádnak szórakozni, de Lydia szigorúan ragaszkodik a hagyományokhoz a hotelben.

A 114 éves Mavis vidám, kíváncsi és minden mókában benne van. Imádja apukáját, akivel szörnyek társaságában a hotelben él születése óta. Barátaival is vannak, akikkel sok időt tölt együtt, mindenben számíthatnak egymásra. Mavis bármilyen jó lelkű, a baj mindig utoléri, folyton olyan helyzetbe keveredik, amiből aztán alig tud kimászni. A szörnyekkel ellentétben Mavis egyáltalán nem irtózik az emberektől, sokszor gondját is viseli egy embergyereknek. Ettől függetlenül azonban az emberek szokásait elég különösnek tartja…

Ahogyan egy jó vámpírhoz illik, Mavis is tud denevérré változni. Ezt sokszor meg is teszi, hogy gyorsabban eljusson valahova. Tud mászkálni a falakon és az árnyékát is képes ijesztővé változtatni. Mikor apja, Drakula elmondja neki, hogy egy időre el kell hagyni a hotelt, Mavis nagyon elkeseredik, de azért segít apukájának becsomagolni minden szükségeset, hiszen senki sem tud úgy gondoskodni róla, mint ő.

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó