Janó Manó és az elveszett harmatcseppek online mesék

Janó Manó és az elveszett harmatcseppek Az erdők titokzatos világában, ahol a fák gyökerei mélyen a föld alá nyúlnak, ott él Janó Manó, a bátor erdőgondnok. Otthona egy hatalmas kocsányos tölgy, ahol nem csak lakik, de egy különleges laboratóriumot is működtet. Itt készíti el legfontosabb varázsitalát, a fénymannát, amely a reggeli harmat és az öreg tölgyfa nedvének csodálatos keveréke. De mi történik, ha egy nap a harmat egyszerűen eltűnik? Az erdő lakóinak élete fenekestül felfordul!

Janó Manó nem hagyja annyiban a dolgot. Legjobb barátjával, a mókás Zizgő Zizzenccsel együtt útra kel, hogy megfejtse az elveszett harmatcseppek rejtélyét. Az útjuk során egy ősi fa gyökerein át vezet az út, ahol egy találkoznak egy furfangos varanggyal. A varangy csak akkor engedi őket tovább, ha sikerül legyőzniük egy kérdezz-feleleken. Janó és Zizgő Zizzenccs bátorsága és leleményessége azonban nem ismer határokat!

A Janó Manó és az elveszett harmatcseppek egy izgalmas és tanulságos mese, amelyben a kaland, a humor és a barátság fonódik össze. Janó és Zizgő Zizzenccs kalandjai során a gyerekek megismerhetik a természet csodáit, és megtanulhatják, hogy a barátság ereje képes legyőzni a legnagyobb akadályokat is. Ez a mese nem csak a szemnek, de a szívnek is öröm!

Küldés
Értékelés:
5 (1 vote)

Mit szólsz hozzá? :)

+Mesevideó